Heerlijk wonen in Lage Bothof

Lage Bothof verandert van bedrijventerrein naar een hoogwaardig woon- en winkelgebied. Op de plek waar eens volop industriële nijverheid was, ontstaat een stadse woonwijk met een stoere look, maar ook genoeg aandacht voor groen. De nabije omgeving is volop in ontwikkeling met renovatie en nieuwbouw. Een deel van het fabrieksverleden zie je nog terug in enkele gebouwen die nu in gebruik zijn als winkel. De woon- en winkelvoorzieningen worden de komende tijd alleen maar uitgebreid, dus Lage Bothof wordt met de dag leuker!

Boodschapje vergeten? Geen probleem!

Je woont hier naast het winkelcentrum dus je hebt alles voor de dagelijkse boodschappen binnen handbereik, handig! Zin om uitgebreid te shoppen, uit eten te gaan of een terrasje te pakken? Op de fiets ben je binnen 10 minuten in Enschede centrum.

Alles bij de hand

Voor al je dagelijkse voorzieningen hoef je de wijk niet uit. Ook het winkelcentrum valt onder de vernieuwingsslag en wordt gerestaureerd. Er worden winkels en een tweede supermarkt gerealiseerd. Diverse sportverenigingen, de apotheek, basisscholen, restaurantjes… het is allemaal dichtbij!

Verkoop & informatie

Snelder Zijlstra Nieuwbouwmakelaars
Hoedemakerplein 1
7500 CA Enschede
Tel. 053-4852222
enschede@snelderzijlstra.nl
snelderzijlstra.nl

Ontwikkeling & realisatie

Koopmans Bouw B.V.
Marssteden 66
7547 TD Enschede
Tel. 053-4600600
info@koopmans.nl
www.koopmans.nl/privacy-verklaring-koopmans-bouwgroep

Disclaimer        Cookie policy        Privacyverklaring        Realisatie: Stijlgenoten